vecka 11, 10-milaläger igen

måndag vila
tisdag testlopp grus8an. 31:30 (pers med 9sek från i december). har inga ordentliga km-tider då jag knäppte för sent på vissa, tyvärr. men hade förhoppningar på under 31, men jag sprang för långsamt mellan km 2-6. tyvärr var inte mimmi med för jag hade planerat att klistra mig på hennes rygg, men fick sällskap med emil tengvall istället och vi sprang jämsides hela vägen och det var skönt att ha någon med sig. men kul var det! och 20min uppvärmning och 15min nedjogg blev totalt 66min.
onsdag styrka 45 minuter. än en dag vila från löpning men kommer bli mycket löpning dagarna framöver.
torsdag fm medel-ol i jonsered. kul och mycket varierande bana. var tyvärr något för dåligt uppe i puls när jag startade eftersom banan började med tokmycket uppför så var inte alls inne i det till 1an, men efter lite osäkerhet där så skärpte jag till mig ol-mässigt och det gick helt okej hela banan runt även om jag var lite seg i uppförslöporna. men tyvärr fanns det ändå en lite osäkerhet i orienteringen och jag lät de andra påverka mig något, om så även bara ett fåtal sekunder innan jag skärpte mig och litade på mig själv och gjorde rätt för mig. men i det stora hela helt okej som sagt. 36:20 tog banan och inkl uppvärmning och nedjogg 56min. för karta med vägval klicka HÄR
em total kontrast mot förmiddagens sol och barmark och vårkänsla. nu var det flera cm snö i terrängen samtidigt som det snöade konstant. det var allså snö uppe, nere, från sidan och överallt. men natt-ol i bunketorp stod på programmet och jag hade glömt min kompass så jag fick låna anders heliga planka dock hann jag inte fundera så mycket över användandet av den innan starten gick och jag fattade aldrig vart startpunkten var så jag drog med dom andra, och lurades först upp mot fel höjd så det blev en liten bom. sen var det långsträcka med olika stigvägval, men jag missade en avtagsstig och hade ingen koll på riktningen och sprang jättefel och sen körde jag solo. resten av banan gick ändå helt okej tycker jag och huvudtanken med passet var att få skogslöpning runt timmen och det fick jag. väljer att inte lägga för mycket fokus på misstagen som kom i orienteringen. banan tog iaf drygt 68 minuter och med 5min uppvärmning blev det 73min. var rätt mycket väglöpning på långsträckorna och jag tror jag höll ett hyfsat tempo där. sweet! se KARTA HÄR (och tekniken till 2an bjuder jag på!)
fredag fm (samma pass som fredag för 2v sen) maxbacke i puketorpsbacken. lite kortare än den jag brukar köra i skatås, men körde kortare aktiv vila nu. körde 6 upprepningar med 3min jogg emellan varje. 00:47 - 00:48 - 00:48 - 00:48 - 00:49 - 00:45. Att sista gick så fort beror nog på att jag tog ut mig (som jag iofs gjorde på de andra också!) MEN publiklöpte (det var en gubbe på promenad upp för backen) och då höjer man ju sig ett extra snäpp... ;-) i övrigt kände jag att jag kunde återhämta mig bra (mkt bättre än förra gågnen) så det kändes bra. och uppvärmningen blev drygt 20min och nedjoggen drygt 8 så hela passet blev 51min.
fredag em löpning milen, nååågot avkortad då vi hoppa på 8an vid dasset, men 45min tog det iallafall.
lördag fm medel-ol 4,2km = 29:09. riktigt go och snabblöpt medel-bana (17kontroller). tryckte på riktigt bra i början sen eftetr halva banan fick jag jätteont i magen, men kunde stå på hyfsat ända in ändå. uppvärmning 15min och nedjogg 10min = 55min totalt. se KARTA (utan vägval) HÄR
lördag em omvänd jaktstart från förmiddag innebar att jag gick ut 3min efter näst sista kvinna och 7min efter "ledargruppen" på 4pers. lite för tuff uppgift att ta ikapp det för jag kände mig sliten samt att jag la bort 45sek för att jag inte vågade hoppa över bäcken till 1an (se röd prick) men det slutade ju med att jag hoppade i den iaf. jaja. sen smekte jag förbi 3ans mosse utan att se skärmen och då gick det bort 1,5min där också, sen kände jag mig väldigt trött och hade ingen chans att springa förbi mimmi när jag fick syn på henne... det var en krigarinsats och jag orienterade därefter.. lite vinglit helt enkelt! vann dock banan med 2min, där sara imponerade med ett bra lopp. kul! banan tog iaf 36:13 och var ca 5km. uppvärmning 10min gav 46min totalt. karta med gpsrutt hittar du HÄR
söndag 7,4km ol = 62:38. sprang på fort i början, men kände att orken tog slut ganska fort så slog av på takten som blev långsammare ju längre banan gick. orienterade mestadels bra, två kontroller satt fel (nr 5 och nr 17). sen värmde jag upp också så hela passet blev ca 70 minuter.  karta med gpsrutt hittar du HÄR


TOTALT VECKA 11 = 8 timmar 27 minuter

Gott med så många kvalitativa löppass, det gillas. Det enda som kanske saknades var ett långpass, men det spar jag till en annan gång. Har ju fått  4 fina OL-pass i veckan som smakar hallon. Och pers på 8an! Nästa gång under 31!!

(kartor från torsdag kommer)

Kommentarer
Postat av: maria m

lägg upp kartan med vägval så ska vi se om jag kan lyckas med detsamma!! kanske kan länka i detta kommentatorsfältet??? kan behöva träna på att bege mig in i datadjungeln utan varesig karta eller kompass!

2009-03-13 @ 11:45:51
Postat av: maria m

06dqxbjdt" rel="nofollow">http://docs.google.com/Doc?id=dfjbh75506dqxbjdt



kanske funkar detta? min gps verkar ha fått spel halvvägs till kontroll 4 - rutten stämmer inte från efter passage av det stora kärret. sprang upp vid de stora stupen. sen stämmer den igen från det att löpningen går på skrå längs berget i nordlig riktning strax efter 5e kontrollen. var det magnetiska krafter på det där berget eller??



i alla fall har jag om detta funkar fått en data-aha-upplevelse!

2009-03-13 @ 12:57:15
Postat av: maria m

det verkar inte funka... vet inte hur jag ska få denna sida att va öppen?? vet du?

2009-03-13 @ 13:00:27
Postat av: Anonym

06dqxbjdt" rel="nofollow">http://docs.google.com/Doc?id=dfjbh75506dqxbjdt

2009-03-13 @ 13:01:01
Postat av: m m

jag suger på detta.... =(

2009-03-13 @ 13:05:07
Postat av: m m

har du en gmail? då kanske du kan se filen - skicka din mail till mig isf! [email protected]

2009-03-13 @ 13:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0